Til forældre

Hvis dit barn deltager i Børnehjælpsdagens skoleprojekt UNGDOMSVÆRN, så følger her nyttig og vigtig information til dig som forælder.

UNGDOMSVÆRN er et projekt, der handler om, at unge går forrest og tager et socialt ansvar. Projektet sætter iværksætteri, projektstyring og socialt ansvarlighed på skoleskemaet. Den overordnede projektperiode løber fra den 1. september til 15. november 2021, men de fleste klasser arbejder koncentreret i et forløb på to uger.

Som en del af UNGDOMSVÆRN skal klassen skabe synlighed og fundraise gennem forskellige events og aktiviteter, som eleverne selv udvikler. De indsamlede penge går til Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge, der enten bor hos en plejefamilie eller på en institution i Danmark.

Læs mere om Børnehjælpsdagens arbejde her: www.bhd.dk

Alle de klasser, der deltager i UNGDOMSVÆRN, dyster mod hinanden om at skabe den bedste og mest kreative PR- og fundraisingkampagne. Vinderklassen modtager 5.000 kroner.

Vi håber, dit barn får en god og lærerig oplevelse med UNGDOMSVÆRN.

Har du har spørgsmål til projektet kontakt venligst:

Sylvia Blazejowski (projektansvarlig for Ungdomsværn i Børnehjælpsdagen) sb@bhd.dk

VIGTIGT:
Afviklingen af UNGDOMSVÆRN kan medføre omtale i lokale og landsdækkende medier samt på de sociale medier. Børnehjælpsdagen udsender løbende pressemeddelelser om projektet, der finder sted på skoler fordelt over hele landet. Eleverne vil også selv forsøge at opnå omtale af deres lokale kampagneaktiviteter. Såfremt dit barn ikke må deltage i medieomtale, så skal du/I venligst – og hurtigst muligt – orientere den ansvarlige lærer på skolen.

Med venlig hilsen

Børnehjælpsdagen