Til forældre

Hvis dit barn deltager i Børnehjælpsdagens skoleprojekt UNGDOMSVÆRN, så følger her nyttig og vigtig information til dig som forælder.

UNGDOMSVÆRN er et projekt til fordel for Børnehjælpsdagen, der handler om, at unge går forrest og tager et socialt ansvar. Projektet sætter iværksætteri, projektstyring og socialt ansvarlighed på skoleskemaet. Den overordnede projektperiode løber fra den 20. september til 20. november 2017, men de fleste klasser arbejder koncentreret i et forløb på to uger.

Som en del af UNGDOMSVÆRN skal klassen sælge muleposer til fordel for Børnehjælpsdagen og arrangere events og aktiviteter, der sætter fokus på Børnehjælpsdagens arbejde for anbragte børn og unge. Læs mere om Børnehjælpsdagens arbejde her: www.bhd.dk

Ved salget af muleposer tjener eleverne samtidig penge til klassen. En pose sælges for 50 kroner, og heraf går 10 kroner direkte til klassekassen.

Alle de klasser, der deltager i UNGDOMSVÆRN, dyster mod hinanden om hvem, der skaber den bedste og mest kreative PR- og fundraisingkampagne. Eleverne skal selv planlægge salgs- og PR-aktiviteter, der kan resultere i et flot salg af muleposerne og generel synlighed til fordel for anbragte børn og unge i Danmark. Vinderklassen modtager 10.000 kroner.

Vi håber, dit barn får en god og lærerig oplevelse med UNGDOMSVÆRN.

Har du har spørgsmål til projektet kontakt venligst:

Sylvia Blazejowski (projektansvarlig for Ungdomsværn i Børnehjælpsdagen) sb@bhd.dk

VIGTIGT:
Afviklingen af UNGDOMSVÆRN kan medføre omtale i lokale og landsdækkende medier samt på de sociale medier. Børnehjælpsdagen udsender løbende pressemeddelelser om projektet, der finder sted på skoler fordelt over hele landet. Eleverne vil også selv forsøge at opnå omtale af deres lokale kampagneaktiviteter. Såfremt dit barn ikke må deltage i medieomtale, så skal du/I venligst – og hurtigst muligt – orientere den ansvarlige lærer på skolen.

Med venlig hilsen

Børnehjælpsdagen